Lirik Lagu Konco Opo Rabi - Nella Kharisma - Masbisor.com

Lirik Lagu Konco Opo Rabi - Nella Kharisma

[Konco Opo Rabi] merupkan lirik lagu terbaru dari Nella Kharisma. Lagu ini banyak sekali digemari dan disukai , video dari lagu ini sudah tersedia dan  ada di Youtube Opera Swara Genta ID. Lirik  musik Konco Opo Rabi diproduksi oleh Opera Swara Genta ID divokalkan oleh nella  dan dirilis pada tanggal 26 Mei 2019.

Lirik Lagu Konco Opo Rabi - Nella Kharisma
Nella Kharisma

Lirik Lagu Konco Opo Rabi - Nella Kharisma


milih koncoan opo rabi
rasah kedawan yen aku mbok tresnani
tak jalok kowe ra bakal mblenjani
ben iso selawase aku mbok duweni

milih koncoan opo rabi
yen ndang di jalok yen tresnoku mbok gandoli
rasah kesuwen mantene ben ndang dikipasi
jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati

yen pancen karo aku tresno tenan
mending ndang mantenan
wes ora usah kakean haluan
mergo biso ngabar lan kedawan

rasah cilik ati bondo dunyo
kabeh biso direkoso
yen wes mantep anggone bebrayan
nadyan kahanan ora dadi halangan

buktine yen pancen ono katresnan
janur melengkung yen uwes dipasang
atine pating gumebyar
tamune dahar diramekno gendhing lan koploan

saiki mileh wae koncoan opo rabi
rasah bimbang mantep ning njero ati

milih koncoan opo rabi
rasah kedawan yen aku mbok tresnani
tak jalok kowe ra bakal mblenjani
ben iso selawase aku mbok duweni

milih koncoan opo rabi
yen ndang di jalok yen tresnoku mbok gandoli
rasah kesuwen mantene ben ndang dikipasi
jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati

yen pancen karo aku tresno tenan
mending ndang mantenan
wes ora usah kakean haluan
mergo biso ngabar lan kedawan

rasah cilik ati bondo dunyo
kabeh biso direkoso
yen wes mantep anggone bebrayan
nadyan kahanan ora dadi halangan

buktine yen pancen ono katresnan
janur melengkung yen uwes dipasang
atine pating gumebyar
tamune dahar diramekno gendhing lan koploan

saiki mileh wae koncoan opo rabi
rasah bimbang mantep ning njero ati

milih koncoan opo rabi
rasah kedawan yen aku mbok tresnani
tak jalok kowe ra bakal mblenjani
ben iso selawase aku mbok duweni

milih koncoan opo rabi
yen ndang di jalok yen tresnoku mbok gandoli
rasah kesuwen mantene ben ndang dikipasi
jejer lungguh kwade berbunga rasaning ati

0 Response to "Lirik Lagu Konco Opo Rabi - Nella Kharisma"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel