Lirik Lagu Rembulan - Nella kharisma

[Rembulan] merupkan lirik lagu terbaru dari Nella kharisma. Lagu ini banyak sekali digemari dan disukai , video dari lagu ini sudah tersedia dan  ada di Youtube Milady Record Official. Musik Lirik  lagu Rembulan ini diproduksi oleh Milady Record Official dan dirilis pada tanggal 24 Mei 2019.

Lirik Lagu Rembulan - Nella kharisma
Nella Kharisma

Lirik Lagu Rembulan - Nella Kharisma


rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing bathin tan biso nglalekke
yekti kangmas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

0 Response to "Lirik Lagu Rembulan - Nella kharisma"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel