Lirik Lagu SAYANG 9 Reggae Ska Version - Dhevy Geranium

Lirik Lagu Terbaru dari Dhevy Geranium yang berjudul "SAYANG 9 Reggae Ska Version". Lagu ini ada di dalam Youtube Dhevy Geranium yang didistribusikan oleh label Alie Melon sendiri. Music Produced by Arunika Studio dan di nyanyikan oleh Dhevy Geranium.

Lirik Lagu SAYANG 9 Reggae Ska Version - Dhevy Geranium
masbisor.com


Lirik Lagu SAYANG 9 Reggae Ska Version - Dhevy Geranium


Semilir angin sing dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe bengi sing tak rasak’e
Tambah gawe kangene ati

Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu

Geni gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati-pati

Res suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Tak sadari ugo tak rumangsane
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Wes suwe seng tak rasakne
Aku seh tetep eling wae
Sayang rungokno jerite ati iki
Menangis sedih mengharap kau kembali
Menangis sedih mengharap kau kembali

0 Response to "Lirik Lagu SAYANG 9 Reggae Ska Version - Dhevy Geranium"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel