Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Dhevy Geranium - Masbisor.com

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Dhevy Geranium

Lirik Lagu TerbaruDhevy Geranium yang berjudul "Tanjung Mas Ninggal Janji"mp3. Lagu ini ada di dalam Youtube Global Musik Era Digital yang didistribusikan oleh label PT. Global Musik Era Digital sendiri. Music Produced by Global Musik Era Digital dan di nyanyikan oleh Dhevy Geranium.

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Dhevy Geranium
masbisor.com

Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Dhevy Geranium


Bebasan Koyo Ngenteni
Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-Bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-Bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

0 Response to "Lirik Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Dhevy Geranium"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel